Je vindt je profiel en instellingen door op je naam rechts boven in het scherm te klikken.

Profiel

Bij 'Profiel' zie je met welke gegevens je account is aangemaakt:

• Naam
  • Emailadres
  • Externe informatiebron (alleen indien je organisatie gebruikt van een koppeling met Minddistrict)
  • Identificatie (bijvoorbeeld je personeelsnummer)
  • Beschrijving
  • Labels (indien je organisatie deze gebruikt)
  • Groepen
Groepen bepalen welke rechten je binnen Minddistrict hebt. Lees hier meer informatie over groepen en hun rechten.(Opent in nieuwe venster

Bij 'Aanpassen' kun je:

• je naam aanpassen
  • een beschrijving van jezelf geven
  • je profielfoto uploaden of aanpassen
Je kunt niet je e-mailadres en je groep aanpassen. Dit kan alleen de applicatiebeheerder van het platform. Hieraan kun je wijzigen doorgeven.

Instellingen

Via je instellingen kun je een aantal zaken wijzigen:

• Afwezigheid: Je kunt hier instellen dat je afwezig bent. Ook kun je een passend afwezigheidsbericht schrijven dat wordt getoond aan je cliënten.
  • Wachtwoord aanpassen: Hier kun je je wachtwoord wijzigen.
  • Notificaties gesprekken: Je kunt instellen hoe vaak je e-mailnotificaties wilt ontvangen bij nieuwe berichten.
  • Twee-staps-authenticatie (niet standaard beschikbaar): Hier kun je de twee-staps-authenticatie opnieuw instellen of nieuwe herstelcodes aanmaken. Heeft jouw organisatie de twee-staps-authenticatie 'optioneel' ingesteld? Dan kun je hier ook de twee-staps-authenticatie uitschakelen. Meer informatie over de 2FA functionaliteit.(Opent in nieuwe venster)
  • Taalinstellingen (niet standaard beschikbaar): Hiermee kun je de taal van het platform instellen. Tools en taken zullen niet worden vertaald.