Veel van onze modules zijn begeleid in te zetten. Dat wil zeggen dat er feedbackmomenten zijn waarop de hulpverlener feedback kan geven op de oefeningen en vragen die de cliënt invult. Zo werk je samen met de cliënt actief aan herstel.

Waarom kan ik de antwoorden van mijn cliënt niet zien?

De antwoorden en de oefeningen die de cliënt invult in de module worden automatisch opgeslagen. Dit betekent niet dat je als hulpverlener deze antwoorden kunt zien. De antwoorden moeten eerst verzonden worden voordat je de antwoorden kunt inzien. Dit kan de cliënt doen bij de feedbackmomenten in de module.

Zodra de antwoorden zijn verzonden kunnen er geen aanpassingen meer worden gedaan aan de antwoorden. De antwoorden worden bij een verzendmoment gelogd in het account.

Zodra de cliënt bij een feedbackmoment komt, krijgt de cliënt een samenvattende pagina van alle antwoorden en oefeningen. Op deze pagina kan de cliënt nog laatste aanpassingen doen. Onderaan de pagina is de knop om de antwoorden te verzenden naar de begeleidende hulpverlener.

Het kan wel eens gebeuren dat de cliënt de knop 'Deel je antwoorden' over het hoofd ziet. Wanneer je de antwoorden niet kunt zien van de cliënt, check dan bij de cliënt of er nog antwoorden verzonden moeten worden door op de knop 'Deel je antwoorden' te klikken.

Verbeter ehealth met jouw inzichten!
Hoe ziet jouw dag eruit en waar liggen kansen voor verbetering? Laat ons weten hoe we jou kunnen ondersteunen bij het leveren van optimale zorg aan je cliënten. Plan eenvoudig een online afspraak(Opent in nieuwe venster) of laat je emailadres achter(Opent in nieuwe venster) zodat we je kunnen benaderen.