Op vrijdag 5 november in de avonduren gaat de nieuwe versie van het Minddistrict platform in productie. Ook vernieuwen we de content in onze catalogus. In deze releasenota kun je lezen wat er nieuw is. Veel plezier met de nieuwe versie van Minddistrict!

Vragen over het Minddistrict platform of App? Bekijk onze online support pagina!

INHOUDSOPGAVE

Platform

Uitbreiding data-exports

Deze wijziging is relevant voor data-officers en data-analisten

De data-export is uitgebreid met de volgende export:

• Koppelverzoek
    Staat de optie om koppelverzoeken te verzenden geactiveerd voor jullie organisatie? Dan kun je deze data terugvinden in het overzicht van exports.

Werk in uitvoering

Deze wijziging is relevant voor alle gebruikers

Op dit moment zijn we op bezig met nieuwe technologieën. Zodra we de eerste stappen daarvan in productie nemen kun je het werken in het platform als soepeler ervaren.
Houd onze komende releasenota's in de gaten voor meer informatie hierover.

Minddistrict app

User interface redesign in uitvoering

Deze wijziging is relevant voor cliënten en naasten

Voor de Minddistrict app wordt gewerkt aan een redesign. Zodra dit wordt uitgerold wordt het beeld rustiger voor cliënten en naasten die gebruik maken van de app.

Ook over deze wijzigingen kun je een update in één van onze komende releasenota's verwachten.

Content

Update: Dagboek slapen

Sinds 5 oktober is een update van het dagboek ‘Slapen’ beschikbaar. Deze wordt onder andere geactiveerd in de module ‘Beter slapen’.

Voorheen kreeg de cliënt iedere avond om 19.30 een herinnering om het dagboek in te vullen. Deze herinnering is verplaatst naar 9.30 in de ochtend, zodat de cliënt het dagboek direct in kan vullen terwijl de informatie over hun slaap nog vers in het geheugen zit.

Aankondiging: uitfasering herstelmodules

We faseren af en toe een aantal modules uit. Dit doen we om onze catalogus overzichtelijker te maken voor hulpverleners. In een eerdere releasenota kun je hier een uitgebreide toelichting op lezen.

Op 7 december 2021 zullen we een aantal web-only modules uit de Minddistrict catalogus halen. Voor deze modules is een goed alternatief (die óók in de Minddistrict app gebruikt kan worden) beschikbaar. Zie het overzicht hieronder:

Oude browser-only  moduleVervangende mobiele modules
Herstel: Op weg naar herstelHoe sla jij de weg naar herstel in?
Herstel: Grip op je levenGrip op je leven

De vervangende mobiele modules worden automatisch beschikbaar gemaakt.

Uitfasering browser-only Stoppen met roken (Novadic-Kentron)

Op 5 oktober is de nieuwe mobiele zelfhulpmodule ‘Stoppen met Roken’ van Novadic-Kentron toegevoegd aan alle platformen waar de browser-only versie aan staat. De browser-only versie wordt op 9 november uitgeschakeld op deze platformen.