Help, ik loop vast! Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet en stel je vragen aan de servicedesk van Minddistrict. Als de code een error geeft, niet wil opslaan of weigert, ga dan altijd de volgende stappen na.

1. Ben je een komma vergeten?
  2. Staan de haakjes op de juiste plekken? Of ben je haakjes vergeten?
  3. Staat er ergens een punt die er niet hoort?
  4. Heb je alle regels afgesloten met een punt-komma?

Want hoe frustrerend het soms ook kan zijn: de computer heeft altijd gelijk. Er zal ergens een menselijke fout zitten.

Wil je meer leren over computations?

Dat is geweldig! De volgende bronnen kunnen je hierbij helpen. Succes met je computation skills!

Kopieer en plak je code hier om deze te controleren op fouten.http://jshint.com/
Om je javascript mooier en makkelijker leesbaar te maken.http://jsbeautifier.org/
Leer meer over het schrijven van code, in een eenvoudig te gebruiken, interactieve online cursus.https://www.codecademy.com/

Om eenvoudig code te bewerken en op te slaan, gebruik je een programma als atoom en stel je de taal in op 'javascript' (in de rechterbenedenhoek).

https://atom.io/