Op deze pagina vind je informatie over het profiel en de instellingen in het webplatform. Wil je meer weten over het profiel en instellingen in de app? Kijk op deze pagina waar je je profiel kunt aanpassen in de Minddistrict app(Opent in nieuwe venster).

Wil je je instellingen aanpassen? Of wil je op de app inloggen met je QR-code? Klik rechts bovenin op 'Profiel' om het menu te ontvouwen. Via 'Profiel' kun je:

• je profiel bekijken
  • je instellingen bekijken en wijzigen
  • de introductiepagina bekijken
  • inloggen op de app met de QR-code
  • aangeven of zichtbaar of niet zichtbaar wilt zijn
  • uitloggen

Profiel

Je ziet hier je accountgegevens (naam, e-mailadres etc.). Je vindt onder je profiel ook de geschiedenis van je account. Je kunt bijvoorbeeld zien wanneer je met een module bent gestart.

Kloppen de gegevens niet of wil je gegevens wijzigen? Dit kun je aanvragen bij je hulpverlener of organisatie.

Instellingen

Via 'Instellingen' kun je het volgende aanpassen:

• Profielfoto
  • Wachtwoord
  • Notificaties van gesprekken
  • Taak herinnering
  • Schermnaam en nickname
  • Twee-staps-authenticatie (deze functionaliteit is niet standaard beschikbaar)
  • Taalinstellingen (deze functionaliteit is niet standaard beschikbaar)
Tip: Vind je dat je te veel emails ontvangt? Je kunt het aantal aanpassen. Lees hier hoe je dit makkelijk kunt doen.(Opent in nieuwe venster) Let op: niet alle emailnotificaties kunnen worden uitgezet. Wanneer je hulpverlener een nieuwe module heeft klaargezet of er staat een vragenlijst voor je klaar dan krijg je hierover een bericht via de email.

Toegestane apparaten

Als je gebruik maakt van de Minddistrict app, kun je zien op welke apparaten er is ingelogd.

Onder 'Toegestane apparaten' zie je een overzicht van de telefoons of tablets waarmee je ingelogd geweest bent in de Minddistrict app. Mocht je jouw telefoon of tablet kwijt zijn, dan kun je op deze plek in het menu kiezen voor ‘apparaat intrekken’. Dit zorgt ervoor dat je uitgelogd wordt uit de app. Wel zo veilig.

Je kunt opnieuw inloggen met je e-mailadres en wachtwoord op een andere telefoon of tablet. Of natuurlijk op hetzelfde apparaat, als je het weer teruggevonden hebt.

Inloggen met QR-code

In dit onderdeel van het menu vind je de QR-code waarmee je eenvoudig kunt inloggen in de minddistrict app. Je opent de app op je telefoon, scant de QR-code uit het menu, en bent gelijk ingelogd.

Zichtbaarheid

Als je ingelogd bent in het webplatform, is dat te zien aan de groene cirkel rondom je profielfoto. Mensen met wie je gekoppeld bent (zoals je hulpverlener) kunnen zo bijvoorbeeld zien dat je online bent. Wil je ingelogd zijn, maar wil je niet dat dit zichtbaar is? Zet je profiel dan op ‘niet-zichtbaar’. De cirkel wordt dan grijs van kleur.

Uitloggen

Klik je op ‘uitloggen’ in het menu, dan word je direct uitgelogd uit het platform. We adviseren je om altijd uit te loggen als je voor het moment klaar bent. Zo weet je zeker dat niemand anders in je account kan rondkijken.