In het CMS kan je vragen toevoegen aan je content. Hier activeer je de gebruiker mee en het maakt de module interactiever. Je hebt verschillende vragen:

• Meerkeuze vragen
  • Gesloten vragen
  • Open vragen
  • Slider vragen
  • Invoerveld vragen

Meerkeuze en gesloten vragen

Een meerkeuzevraag kan je toevoegen door in de editor modus te gaan, en op de '+' te klikken en dan op het vinkje. Hier kan je kiezen uit 'meerdere antwoorden mogelijk' of 'één antwoord mogelijk'. Je kan vervolgens je vraag invoeren en zoveel antwoorden toevoegen als je zelf wilt.

Open vragen

Net als een meerkeuzevraag, kan je een open vraag toevoegen door op de '+' te klikken als je in editor modus zit. Vervolgens klik je op het vierkantje met het pennetje.  Hier kan je een open vraag invoeren. Je kan in het schrijfveld eventueel een aantal voorbeelden geven van wat de cliënt zou kunnen opschrijven. Dit kan helpen om de cliënt inspiratie te geven. Het fijne aan deze tekst is dat hij verdwijnt zodra de cliënt zelf een antwoord gaat intypen. Hierdoor is de tekst niet storend voor de flow van de cliënt.

Slider en invoerveld vragen

De slider of invoerveld vraag kan je selecteren door op '23' te klikken in het menu bij '+'. Je kan vervolgens kiezen tussen 'slider' en 'invoerveld'.

Slider vraag

Bij een slider vraag, ook wel schaalvraag genoemd, kan de gebruiker op een lijn klikken die van waarde 0 tot (bijvoorbeeld) 100 loopt in hoeverre een stelling op hem/haar van toepassing is. Je kan zelf de waardes van het bereik kiezen.

Invoerveld vraag

Een invoerveld vraag werkt vrijwel hetzelfde als een slider vraag, behalve dat de gebruiker een getal moet intypen in plaats van het klikken op een slider.